Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα στόν Νομό Έβρου απο το 1987. Ξεκινήσαμε με ενα μικρό μαγαζί στον πεζόδρομο ταχυδρομίου Αλεξανδρούπολης και φτάσαμε μέχρι εδώ 27 χρόνια αργότερα με το μεγαλύτερο κατάστημα στον Έβρο.
Στόχος μας ήταν είναι και θα είναι η εξαιρετική ποιότητα, το άψογο design και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τόσο η άριστη τεχνική μας γνώση για το έπιπλο, η αγάπη μας για την τέχνη της διακόσμησης όσο και η προσωπική φροντίδα των πελατών μας εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνουμε.

Τα νέα μας

  • Προσφορές εώς 60% στα Εκθεσιακά προϊόντα

    Με χαρά ανακοινώνουμε τις προσφορές για την τρέχουσα περίοδο σε κούζινες, παιδικό δωμάτιο και ντουλάπες. Ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • Salone Internazionale del Mobile 2014 – Doimo

    Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η διεθνής έκθεση επίπλων στο Μιλάνο. Οι καλύτεροι παραγωγοί επίπλων της Ιταλίας βρισκόταν…

  • Battistella

    Είμαστε χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Ιταλική εταιρία επίπλων Battistela. Η εταιρία ειδικεύεται στις ντουλάπες και…